Loading

La vida en dolç BTV

TV

 

Programa de televisió emès a Barcelona televisió i produït per La Cream. 3 temporades

Vivim l’edat d’or de la rebosteria. Barcelona és la seu de centenars de pastissers que innoven diàriament en els seus establiments. Els experts, però, ja no són només els que en fan un ofici. La rebosteria casolana s’ha consolidat com un hobbie que omple blogs, temps d’oci i la panxa de molts barcelonins.
Cupcakes, muffins, brownies… paraules que formen part de la nova rebosteria i que conviuen perfectament amb el pa de pessic o la coca de vidre. A La vida en dolç aprendrem a diferenciar-los, a cuinar-los i a donar-los un toc visual que els convertirà en unes postres irresistibles. La textura i la decoració són els millors aliats del sabor. A més, elaborarem les begudes o tes idonis per a acompanyar els pastissos que elaborem.
Parlarem amb els principals pastissers i experts de Barcelona que ens ensenyaran els seus trucs, anirem als mercats a comprar ingredients i descobrirem aquells establiments que tenen amagats petits trossos de cel en forma de dolç.
I com diuen que el menjar entra pels ulls i en el cas de la pastisseria, encara més, a cada programa dedicarem un petit espai a la decoració i presentació dels plats. Consells per parar taula, senzilles manualitats per una festa d’aniversari, perosnalitzar unes madalenes…
No us perdeu els 25 minuts a la setmana més dolços de BTV. Sí, passi el que passi, la vida en dolç!